Općenita rasprava o mobilnim uređajima

IcyTexx

Member
Jeste vidli nove iFon reklamice na telki?
Debilan glas. I kak su preljepili T-mobile slikicu preko ATT.

I da, da ne velim koliko su nas sjebali sa cijenom. :/

Sad se more dobiti sa čisto povoljnom cijenom :D Jučer sam baš švrljao po njemu. Onako nije loš, samo bolje je uzet nešto što ne moraš otključavati i ostale drke...
Recimo Nokia 5800, igrao sam se mobom i odličan je...

Sad se more dobiti sa čisto povoljnom cijenom :D Jučer sam baš švrljao po njemu. Onako nije loš, samo bolje je uzet nešto što ne moraš otključavati i ostale drke...
Recimo Nokia 5800, igrao sam se mobom i odličan je...

Ima ga frendica. Bljaaaak. I još k tome ima i olovčicu. Bljaaak.

BTW. iPhone otkljucas za 10 min. I imaš koju god aplikaciju hoćeš.

I još uvijek mi nije jasno di se nabavi i kakvih to aplikacija ima za debilni Windows Mobile.

Tač je na Nokiji slabiji nego na iPhoneu. A što se tiče olovke nigdje ne piše da se baš mora koristiti... ::D
Što se otključavanja tiče, vidio sam da nije komplicirano. Samo ne znam da li neka novija verzija dolazi da se ne more otključati :S
PS Nokia ne koristi Vindouz mobajl :)
Mislim da će meni biti najbolje čekati SE Idou :D:)

aj dobro ajsi. Kak te nije sramota uopce usporedjivat nokiu i ajfon koj je brat bratu duplo skuplji. A sad sto ajfon nemoze poslat mms i sto ima slabu rezu nema veze...

Najveci problem nokie je sto je relativno nov mobitel i fali nekih aplikacija, sto neznaci da nece biti. Dok je ipmarta bit ce i aplikacija.

BTW Nema neceg što se nemoze brejkat, unlokat i sl.

iPhone OS 3.0 je vec brejkan makar je beta još.
Sorry, nisam se toliko igrao na Nokiji. A i zaboravio na Symbian. A opet ista stvar, mislim da je malo brža od Windowsa.

iPhone je 600 kn skuplji u istoj tarifi. Al u toj tarifi dobijes 1 GB prometa.
Nokia možda ima bolju rezoluciju, ali fali joj multitouch i općenito bolji touch. I btw. manji je ekran.

Usporedio sam ih jer ih je aski usporedio u slicnom kontekstu.
I prozvakano je vec 100 puta da ima i Bluetooth i video snimanje i da šalje MMS i da snima zvuk :)

BTW.
U tarifi 300 iPhone 8GB je 700 kn jeftiniji, a 16GB je 100 kn jeftiniji od Nokie i još dobiješ 2 GB za net.

Koju ti tarifu imaš?
Mene ugl. zanima neki mob koji ima veliki ekran (zbog preglednosti neta). iPhone mi je povoljniji što se neta tiče i zbog tarife i veće dijagonale ekrana.

Koju ti tarifu imaš?
Mene ugl. zanima neki mob koji ima veliki ekran (zbog preglednosti neta). iPhone mi je povoljniji što se neta tiče i zbog tarife i veće dijagonale ekrana.

Ja sam kupio iPhone za 2000 kn od frenda kad se jos prodavao za 3200. I ukljucio sam opciju za iPhone - 512MB za 75kn. A razgovor ulazi u Flex Obitelj.

ovo za mms je zajebancija, samo neznam zasto usporedjivat 2 mobitela razlicite koncepcije. Nokia je čisti mejnstrim, a cijene u tarifi 300 necu komentirat jer tko ju koristi od nas. Vecina nas je na simpi... A sad net preko moba. Hvala bogu postoji wifi i dobri susjedi i grad varaždin sa svojom bezicnom mrezom i nepada mi napamet placat za net

Koju ti tarifu imaš?

onda ciljaj na mobove sa viskom rezom jer je net znatno pregledniji sa vecom rezom;)

onda ciljaj na mobove sa viskom rezom jer je net znatno pregledniji sa vecom rezom;)

Da, i tipkaj olovčicom. Na iPhoneu je najpregledniji i najjednostavniji net za surfanje. I veličina ekrana je bitna. Nokijin je dosta uzak.

Da, i tipkaj olovčicom. Na iPhoneu je najpregledniji i najjednostavniji net za surfanje. I veličina ekrana je bitna. Nokijin je dosta uzak.
pa nema sam nokija touch screen....i netreba olovka

omnija je opcenito koma a za x je istina,ali ima rjesenja za to, povecanje tog x ili si sloziti kao na iphonu da kad stisnes home da izade/minimizira prog ili napravis da poretom ppc/smarthphona zatvrois aplikaciju(pokret desno,gore,dolje di god hoces...)

Back