OC session 250309 - air - ovako sirotinja kloka

ime teme nejde u prilog ovom threadu al moram jer smo se trudili, kad bude boljewg hardvera i mi cemo radit cuda :s zasad ovako s ovim sto imamo :GJ:
sve testove smo radili na zraku znaci bez ikake vode ln2 ili leda :lovac:
Od hardvera smo imali

E6750
E8500 C0 - nismo isli iznad 1,5V jer je proc jos mlad steta :mrtav:
P35C-DS3R 2.0 // HR05 poliran
Zalman 9500AT
Zalman 7700cu poliran
GTX260 55nm stock
Supertalent 800mhz cl4 oc - D9GKX
Corsair 650W
Maxtor 40gb 7200rpm ata133 :shout:

necu odugovlacit evo par rezultata i dolje slike da vidite kako se to u slavoniji radi :s

SuperPI - 10,563s
Aquamark - 243784
maxfsb (E6750 a izgleda i ploce :D ) - 507MHz
cpu-z E8500 @ 1,5V - 4515MHz
cpu-z E6750 @ 1,6V - 4056MHz
3dmark 06 E8500@4,3 gtx260 - 18296
supertalent nije max al blizu - 1329MHz i ovo je sa bjednih 2,3V ploca je drkala konstantno

poz i cujemo se uskoro sa quadom i vodenim :P

hmm oka thx nego reci mi koji dio bi mogo jos bolje ???
dual core :(
ddr :(
ploca :(
cpu cooler :(

vjeruj mi dokle je islo islo je :beer:

daj kvad i neku preko 550fsb plocu pa da vidis, al cuj recesija je :D

Pohvale za trud i akciju, uvijek je lijepo vidjeti kad se ekipa okupi pa zajedno bencha :)

Memorija jako lijepo poteže kako vidim :) Inače, Osijek nije mal grad, samo treba imati poznanstava i lako se sakupi dobrog HW-a. A dobrih reza uvijek može biti pa čak i na zraku ;)

Preporučam ploču većeg kalibra, i neko bolje hlađenje, što bi u kombinaciji sa E8500 značilo potencijalno dobre reze. S druge strane, mislim da bi i ova potegnula i preko 550MHz uz malo više igranja s postavkama.

Inače, nismo ti ni mi bogataši, većina smo samo učenici/studenti bez vlastitih prihoda, tak da... ;)

Dovoljno ti je pogledati prva 2-3 sessiona u Požegi koje smo radili ja i Quake, ovi posljednji su ipak druga priča, za koje smo se zbilja potrudili sakupiti dosta HW-a da bi bilo nekih bodova.

A kao i uvijek, znate da ste svi uvijek pozvani u Varaždin za skupni bench :beer:

Keep pushing :D

Pohvale za trud i akciju, uvijek je lijepo vidjeti kad se ekipa okupi pa zajedno bencha :)

Memorija jako lijepo poteže kako vidim :) Inače, Osijek nije mal grad, samo treba imati poznanstava i lako se sakupi dobrog HW-a. A dobrih reza uvijek može biti pa čak i na zraku ;)

Inače, nismo ti ni mi bogataši, većina smo samo učenici/studenti bez vlastitih prihoda, tak da... ;)

Dovoljno ti je pogledati prva 2-3 sessiona u Požegi koje smo radili ja i Quake, ovi posljednji su ipak druga priča, za koje smo se zbilja potrudili sakupiti dosta HW-a da bi bilo nekih bodova.

A kao i uvijek, znate da ste svi uvijek pozvani u Varaždin za skupni bench :beer:

Keep pushing :D

a cuj ja nejdem u skolu ni fakultet nego radim kao i dart koji je preko 30 godina :D
tako da je tesko skupit nesto da valja tj da uopce neko ustupi, al nedamo se mi bit ce bolje :shake:

p.s. za varzidn vazi ako supijemo se organizirat inace imamo i mi take "partye" al za counter strike source , nedavno smo bili u djakovu bilo 30-40 ljudi

a cuj ja nejdem u skolu ni fakultet nego radim kao i dart koji je preko 30 godina :D
tako da je tesko skupit nesto da valja tj da uopce neko ustupi, al nedamo se mi bit ce bolje :shake:

p.s. za varzidn vazi ako supijemo se organizirat inace imamo i mi take "partye" al za counter strike source , nedavno smo bili u djakovu bilo 30-40 ljudi
debelo preko 30 kuka! :ph34r:
a što se tiće idući put,bit će sigurno bolje jer smo imali samo jednu dvoguzu za hlađenje pa ću ja ponijet bar još dvije pa će biti puno bolje(tekuće hlađenje):drunk:

Svaka čast dečki...
Memorija je odlična, nema šta ;)

Ima ekipe u OS, kao što reče Razer, pa nebi trebao bit toliki problem nažicat okolo par dobrih stvari. Ploča na prvom mjestu, to je smeće.. malo teže :D

Svaka čast još jednom.
Grafa mora hitno u kombinaciju sa onim kvadonjom što može 5 GHz na vodi, kojeg ću ja kupiti poslije sessiona :) Tad će taman biti na cca 22 k markova :)

bash to prije par dana mi je fino radio na 2,45V a jucer nema boga iznad 2,3V clearo sam bios 10 puta i nece iz njemu poznatih razloga :S

a za sto nize latencije na sto vecoj frenkvenciji jbg nismo sve uspjeli ni sjetili se, dartova djeca dosla po njega da ih vozi kuc a ja previse popio :beer:

da ide na 1300 na cl5 al ne jucer jbg a nisam prije validiro kad sam uzmem klokat malo

grafa je ova od tebe sto sam uzo i bome ide pun klinac :belj:

Baš me zanima koliko max. može potegnuti. Ja ovako na brzinu bio stavio na 720/1200/1450 i i7 na 3.8 i 21544 markova... :D

A pogledaj što je Razer sa starom verzijom napravio i kvadom na 4.6... Tako da ova sigurno može 22k natuć sa Beovim kvadom :D

Last edited by a moderator:
Svaka cast! Dobar pothvat ste imali! :D

A moj quadic je tu, uziva na laganih 4Ghz i bas mu je super :D

Last edited by a moderator:
Back