Novo vodeno za Kandalfa LCS

Neo-ST

Member
Ekipa, moram uzet novo vodeno za ovu svoju kanturinu od Kandalfa, pa bih vas zamolio da bacite oko na ove komponente koje mislim uzeti u Hardveraja, a pošto mi je to prvi put da ih uzimam, ne bih htio da nešto ne štima, ili da fali neki dio, nego da mogu odmah sve staviti u pogon...

Koliko znam, sve sjeda točno na vidu unutra...
Nisam gledao cijenu jer želim da sve bude kvalitetno i tiho...
Ako mi pomognete da ovo sve složim kako spada, obećavam da ću napraviti ekskluzivnu recenziju tog vodenog hlađenja, i napisati kako se ponaša preko 4,4ghz (naravno, skupa sa nekim benchmarcima)...
Nije nešto, ali mene veseli :D
I btw., koliko bih mogao ovo Kandalfovo vodeno prodati, otprilike?

Hvala

Re: Novo vodeno za Kandalfa LCS

znači po ovom što tu piše ti hoćeš savršeno vodeno, neovisno o cijeni?

Savršeno i tiho.
Dobio sam neke savjete, npr. da su ovi ventovi bacanje para, i da su dovoljni chifteci iz vemila od 40kn, te ista stvar s crijevima...

Sve zajedno izgleda dobro složeno, standardno, nema što ne valjati. U vezi ventova...daleko od toga da nisu dobri, odlični su, kolega ima par takvih. Ali da vrijede 500kn, definitivno ne vrijede. Inače imam te spomenute Chieftece iz Ve-Mila i mogu reći da su po meni odlični. Dosta pušu na 12v, tako da su za 7v idealni po pitanju tišine/protoka. U vezi prodaje postojećeg, hm, neznam vidio sam da su se kompleti iz Kandalfa prodavali po 300-400kn na PCE.

i ja imam nekoliko tih Chiefteca i mogu reci da su sasvim oke cooleri, na 12V nisu preglasni, a na 5V su necujni

P.S. zainteresiran sam za vodeno iz kandalfa :D

OK, idu chiefteci onda i guma iz Peveca :D
Tebi se javim kada dođe novo vodeno...

Jedino bi mijenjao tekucinu, zalio mi se Adisabeba@PCE da mu je sve zaljepilo, a i Bestija je rekao da mu se ljudi nisu zadovoljni.

Radije uzmi ove od EK-a.

@ Neo - oce biti sta od tog vodenog? ajde daj sad kad sam kolko-tolko pri novcima :kripl:

Bojim se da neće :(
Iskrsli su mi neki financijski problemi :(
Svejedno ti se javim ako odlučim prodat...

evo, kupio sam vodeno iz kandalfa LCS za 350kn, postarina uracunata :)

Evo samo da javim da je stiglo kompletno vodeno iz EK-a

Uskoro slijedi spajanje pa još slika, temperature i naravno OC :D

Last edited:
Back