Koju memoriju kupiti?

zasto pobogu dual chanel, na triple chanel ploči

Ma i sa Razerom sam se razgovaro, veli da nema toliko razlike...
A nisam naso neki posteni 3x2GB kit, a da je >=1600MHz?

bas kad sam htio napisat: eh, da mi je znati koja bi budala istovarila tolko love za takvu plocu...

javio se drug Icy :rofl::rofl:

Ma i meni se cini glupo, 50:50 šanse da bude ta.

Slj. tj kad nabavim konfu ce vjerojatno bit gotov i review 295GTX... Vrtit cu na obje konfe. Samo sam se rijesio 8800GT, pa nemam bas nes za usporedit.

U cemu je fora si tim >=1600MHz? Ne kužim...

Ako radiš review 295GTX, trebala bi ti i HD4870x2, ili kartice slične cijene/performansi.

U cemu je fora si tim >=1600MHz? Ne ku?im...

Ako radi? review 295GTX, trebala bi ti i HD4870x2, ili kartice slične cijene/performansi.

A da nije manje od 1600 MHz, mada opet i to su nikakve razlike jer bi vecina, ako ne i sve 1333MHz isle toliko...

Jedino sta od svojih frendova mogu nabavit su HD4850 i 8800GTX.
Moguce je i lupit jos jednu 8800GTX u SLI, al nisam siguran dal drugu grafu drugi frend jos ima.

Nitko od mojih nema 4870X2...

ako bas mora bit 3*2kit 1600 iz hr trgovine moze ovo: (ima bolje latencije na def. nego ovo gore)
http://www.diskont24.com/product.php?productid=54839&cat=379&page=1

Da i ne pricam o 3*1 gtr perverzijama :D

Dobro, onda to ulazi u obzir...
Ispod 4GB ne idem.

Sad sam gledao tamo na MemoryC, al nekako se ne zelim gnjavit sa garancijom izvana. Znam da DDR3 kao ne rikava toliko, al dosad mi je od svakog kita kojeg sam imao barem jedan keks meme riko.
Odtud ta skepticnost.

Dobro, onda to ulazi u obzir...
Ispod 4GB ne idem.

Sad sam gledao tamo na MemoryC, al nekako se ne zelim gnjavit sa garancijom izvana. Znam da DDR3 kao ne rikava toliko, al dosad mi je od svakog kita kojeg sam imao barem jedan keks meme riko.
Odtud ta skepticnost.

Onda se jos posavjetuj s kvejkom, on ti je mem guru:)
znaci odbacujemo sve ispod 4gb i sto nije iz RH

znaci,
imas dominatore 3*2 1600 c8 za 1500kn,
obicne corsair 3*2 1600 c9 za 1200kn,
kingmax 3*2 1600 c9 za 1500kn i
ocz 3*2 1600 c9 za 1800kn

pa vidi sta ti bolje pase, meni su dominatori nekak bolji, a tek WOW efekt u paru s RIIE :D

jebiga to je hrvatska, nit ima izbora, nit su cijene dobre, vani nadjes 6gb 1600 c8 za 100E, al jebiga, reko si sam sta oces i ovo gore je manje-vise to.

Last edited:
A da nije manje od 1600 MHz, mada opet i to su nikakve razlike jer bi vecina, ako ne i sve 1333MHz isle toliko...

Jedino sta od svojih frendova mogu nabavit su HD4850 i 8800GTX.
Moguce je i lupit jos jednu 8800GTX u SLI, al nisam siguran dal drugu grafu drugi frend jos ima.

Nitko od mojih nema 4870X2...

Znam ?to znaci vi?e ili jednako, samo pitam za?to padas na marketing? 1000MHz ili 2000MHz...stra?na razlika za ram. :D

Onda usporedi barem sa HD4850.

@Timmy, dominatori :rofl::pajdo:

zasto imaju svi fobiju od tih dominatora, ram ko i svaki drugi, na PCE show s njima i ballistixma, ja imo troje ballistixe sa svakakvim chipovima i radili na svemu zivom, ne znam za dominatore, al vidim da ih tamo isto sahranjuju
@R: kad dodjes prebac ovo u neku drugu temu

Fobija je zbog cijene, kada se sjetim da sam ulupao pare u 2x1Gb istih (rev 2.1 :D), a išli su kao kingmaxi. :D

Back