Koje tipkalo?

Bullet

Member
Pitat ću ovdje jer ću vjerojatno jedino od vas dobit normalan odgovor.
Pošto je Asus odlučio izbaciti PS/2 port sa MVG, prevrnuo sam cijelu kuću da nađem USB tipkovnicu no gle čuda, od 4 komada što imam, niti jedna nije USB.

Dakle treba mi nešto da klikće, što tiše može. Po mogućnosti veliki enter a što se tiče hoda, može kakav god jer sam navikao i na plitki (na netboku) i na duboki (na kompu). Osvjetljenje može a ne mora - ne igra mi nikakvu ulogu.
Uzet nešto dobro do 300kn ili neku najobičniju Logijevu koju imam kod sebe na poslu?

Do sada sam koristio neku Key Tronicovu sa media setom i jedino što mi je od tih gumbova bilo korisno je play/pause te fwd/back tipke pa bi bilo dobro da ih i buduća ima.

:shout:

Jel ti nije lakše nabavit ps2->usb adapter ako već imaš tipkalo koje te zadovoljava :) Tih 300kn koje planiraš potrošit je valjda najgora cifra, izadjes iz domene ovih jeftinjakera a nemas dosta za klikušu.

Je,vjerojatno je lakše nego ovu koristim već 6-7 godina pa reko da je zamjenim napokon kad već "moram" :)

Vjerojatno onda bude neka jeftina jer ne patim za tipkušama al sam pito ovdje da vidim ima li šta zanimljivo što bi mi se svidilo :)

Nisam baš viđao PS2 na USB adaptere (kod nas) koliko ima USB na PS2, pa je samim time upitna isplativost naručivanja i čekanja s eBaya. U vezi pitanja, ja bih išao ili na neku jeftinjaru ili neku mehaničku. Između po meni jednostavno nema. Čak i da investiraš 300-400kn u neku bolju tipkovnicu iz Logitechove G serije, tipke će otić u 3pm nakon godinu-dvije tipkanja. Imao sam G11 i MX5500. Nakon određenog vremena kvaliteta se svela na tipkanje po tipkovnici za 70kn. Ove ostale nisam probao pa ne mogu reći kakvo je stanje.

Back