Ne radi, ne prihvaća nikakvu promjenu. Nemam pojma zašto, pomaknem slide i pritisnem apply ali se slide vraća na početnih 1000 mV - to je valjda 2D default.
Ono, nemam kaj tu krivo raditi...jel možda do drivera - 182.50?
Edit: Skino sam sada AwardFabrikov alat, pa cu s tim probati. Edit 2 - ma neda mi se jebat s tim...kako sam prokleto lijen.
I probao sam dizati napon preko evginog alata dok je furmark u pozadini al svejedno ne dela.
Sada sam zapeo na klokanju. Kako da clockam odvojeno core i shadere, ne hebe me niti Riva niti Evga Precision...ne prihvaća pokušaje odvojenog klokanja. A ovako linked me shaderi koče...
Memoriju sam natjerao do 1260MHz...nije loše za budget karticu.
hehe, identicnu situaciju sam imao ja sa ECS 8400GS
nisam mogao clockat unlinked shadere od jezgre... jednostavno nije islo
kako sam rijesio problem? nisam
probao sam 10 verzija razlicitih drivera i uvijek isto... a fascinantno je bilo to da je otpocetka radilo normalno unlinked i nakon sto sam izvrtio par bencheva vise nisam mogao
Ne po Mhz, ali po 10-ak, 20...nije to malo...imaj na umu da dizanje čipa ide principom po 27MHz, dok Shaderi po duplo više...54MHz. Nepisano je pravilo da su shaderi oni po kojima možeš vidjeti koliko će čip ići. Ako će shaderi ići visoko, onda će i čip ići potencijalno visoko.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.