Gigabyte Superb 460W - ima li što bolje za 300kn?

Gilbert

Member
:)

Eto, bio kod kolege koji je nabavio dotično napajanje na moju preporuku, ne trebam posebno naglašavati da je kolega zadovoljan.

Riječ je oFSP FSP400-60GLN, iliti proizvodu FSP grupacije.

Ovdje možete pročitati kvalitetan review.

Napajanje daje 29A na +12V railu, moguće da daje i više ali nisam našao podatak da ga je netko "propisno" testirao. Aktivni PFC, iskoristivost i preko 80% i dovoljno kablova će privući mnoge kupce.

Kablovi:

• 24-pin Motherboard Connector x1
  • 4pin +12V CPU Connector x1
  • Pin PCI-E Connectors x1
  • SATA Connectors x4
  • 4-pin Peripheral Connectors x4
  • 4-pin Floppy Connector x2
EPS adapter se lako nabavi, pa to ne treba uzeti kao veliki minus.

Sa ovim napajanjem nadam se da nestaje faza preporuke PNF-a, odnosno napajanja koje je na glup način stekao slavu. No, o tome drugom prilikom.

Po tebi, da li je isplativo dati 100kn više za CX400W?

I sta da si ga i imao? Mislis da mozes ocijeniti kakvo je napajanje ako pogoni prosjecnu konfiguraciju? Mogao bi mi pokazati razliku izmedju ova dva napajanja? Ocitanje iz everesta ili pak multimetra ne govori mnogo toga o samom napajanju. I brojke su vise danas postale samo brojke, od velike je vaznosti proizvodjac komponenti unutar samog napajanja, naponske zastite i slicno.

Mislis da je taj mode com bolji od fortrona 400w koji dode oko 300 kn. Taj mode com je smece, i tu to sam poprilicno siguran

Otkud sad Fortron??
Sphinx said:
Mislis da je taj mode com bolji od fortrona 400w koji dode oko 300 kn. Taj mode com je smece, i tu to sam poprilicno siguran
Odkud sada Fortron,normalno da je fortron bolji od mode coma,ali valjda smo usporedjivali GB Superb i ovo sto sam ja naveo,a ne fortrona

Odkud sada Fortron,normalno da je fortron bolji od mode coma,ali valjda smo usporedjivali GB Superb i ovo sto sam ja naveo,a ne fortrona

Ako procitaš naslov vidjet ceš da je u pitanju Gigabyte napajanje ili koje drugo za 300kn.
Prema tome.....:drunk:

Xtreme ti si napisao kako je mode com od 500w super napajanje za 300kn, a ja sam ti predlozia da uzmes rade onda fortrona 400w :D. kuzis ?

Back