Ćao momci!

animaN

New Member
Drago mi je da vidim da vam je forum pocheo sa radom! Zelim vam puno srece! A trudicu se i ja da skromno doprinesem sa nekim kvalitetnim postom ;)
Pozvan sam od strane Razer-a, a siguran sam da ce te od ove priche napraviti neshto lepo

:beer:

Pozdrav i tebi, lijepo je vidjet ti ovdje ;)
Ujedno mi je drago da je i pcaxe krenuo sa radom.

Lp

Hvala ljudi! Uskoro ce krenuti i sajt ;) A vi slobodno okachite link ka vashem i sl na nashem forumu, pod mojom ste zashtitom :pajdo:
Izvinjavam se, za otvaranje nove teme...nisam video...:noob:

Još jednom, dobrodošao na forum, drago mi je da si nam se pridružio. Nema problema za temu ;)

Do daljnjeg tipkanja :beer: :pajdo:

Super, vazno je da se radi !
Lijepo od tebe za razmjenu linkova. Za temu, nema veze, valjda vec od prije poznate kolege imaju male privilegije :)

Ola, i animaN nam se pridružio. Lijepo je vidjeti te ovdje ;)
Kao što sam već rekao, svaka čast na trudu za PCAxe jer se zaista isplatio. Dobro nam došao i vjerujem da ćeš na neki način doprinjet ovom forumu :)

Ola, i animaN nam se pridružio. Lijepo je vidjeti te ovdje ;)
Kao što sam već rekao, svaka čast na trudu za PCAxe jer se zaista isplatio. Dobro nam došao i vjerujem da ćeš na neki način doprinjet ovom forumu :)
Hvala, bolje vas nashao! :shake:
Potrudili smo se oko PCAXE-a ;) Ima josh dosta da se radi ali lagano, korak po korak.
U principu kad god budem napravio neshto zanimljivo (neki mod, neki rezultat i sl) na svom forumu, postavicu i kod vas ovde pa da komentarishemo zajedno i dodjemo do neke nove ideje ili saznanja!
:beer:

Bio sam na PCAXE-u i mogu reči da je dosta dobar forum!:)Idem se ja regati,a mogli bi i neki od vas se isto regati (pa za?t ne..???)...ja se idem regati,nick cu isto staviti xTreme GaMeR..

Dobrodošao! :wave:

Dodao sam i wave smajl :D

Back