dejan_bin_laden
Member
http://www.techpowerup.com/92330/Athlon_X2_7750_BE_Unlocked_to_Quad-Core.html
ak je ovo istina onda imamo novog cara u tom cjenovnom razredu
ak je ovo istina onda imamo novog cara u tom cjenovnom razredu

evo procito sam na jednom forumu da je za ovo koristena asrock 790gx ploca,pa ako je neko ima i ima ovaj proc,onda get to work!! nemogu vjerovat da imamo quada na trzistu za 500-600kn,predobro
Ha cuj,moguce je da je dobio cudan primjerak,ali opet to su minijaturne sanse,nego jel bi se mogo modza otkljucat u triple-core ako nisu sve 4 jezgre funkcijonalne,trebao bi neko ako ima smrdan x2 7750be pa ga lappat skroz do gole koze,da se vide jergre i da vidimo kolko ima jezgri,trebalo bi bit 4.a mozda je ovaj lik dobio npr. PII 910/920 ili neki drugi,koji nije proso testiranje,pa ga je AMD prodao kao x2.ja vjerujem da je taj lik modao bios,jer je jako puno ljudi ovo probalo a nikom nije uspjelo,nesta meni tu smrdi...Ja sam imao par mjeseci Asrock 790GX+7750 i probao sam razne kombinacije ACC-a i nikad nisam dobio 4 funkcionalne jezgre.
Nakon toga sam imao DFI 790FX i bome ni tu nisam dobio 4 jezgre.
Ako je istina ovo s 4 jezgre, možda je lik jednostavno dobio čudnu verziju 7750, te se to kod drugih procesora neće moći.
EDIT: @ThoRax: jesi imao x2 7750 ili x2 7750BE,jer je dosad otkljucan samo BE
+ jesi imao sb750 southbridge,jesi probao sa vise verzija BIOSa,jer je ovo sigurno sa nekom starom verziom biosa
Phenom II je napravljen u 45nm i temeljen je na poboljšanoj K10 (K10.5) arhitekturi, a 7750 je napravljen u 65nm, s tim da je derivat prvotne K10 arhitekture.mozda je ovaj lik dobio npr. PII 910/920 ili neki drugi,koji nije proso testiranje,pa ga je AMD prodao kao x2.ja vjerujem da je taj lik modao bios,jer je jako puno ljudi ovo probalo a nikom nije uspjelo,nesta meni tu smrdi...