OC Team Croatia Forum  

Go Back   OC Team Croatia Forum > Hardware > Grafičke kartice

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10.03.2009., 00:48   #1
dejan_bin_laden
Registered User
dejan_bin_laden's PC
 
dejan_bin_laden's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Osijek
Posts: 51
GTX260 sa HR-03 GT (ne GTX)

jel ima kake sanse da ga namontiram na gtx-icu nisam jos isporbo jer evo aski tek salje karticu ili ce morat na prodaju ipak ;(

inace thermaright ima u ponudi posebno za gtx2X0 seriju mada neznam po cem se razlikuju toliko, znam samo da je gt200 masivan cip pa su mozd rupe daleko ili sto...
thanks
dejan_bin_laden is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 07:37   #2
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 645
Nažalost ne. I ja sam se toga sjetio, ali nula bodova, fali vrlo, vrlo malo, ali ipak su par mm uske rupe...

EDIT: sad vidjeh da si napisao za GT verziju. Ja sam probao Plus verziju za 8800 seriju

Last edited by Razer; 10.03.2009. at 07:53.
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 09:46   #3
benko
Registered User
benko's PC
 
benko's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Zagreb
Posts: 294
a mozda ak se busi rupe??
benko is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 09:51   #4
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 645
Jel ti znaš kako izgleda mounting kit za taj cooler?
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 09:52   #5
benko
Registered User
benko's PC
 
benko's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Zagreb
Posts: 294
Quote:
Originally Posted by Razer View Post
Jel ti znaš kako izgleda mounting kit za taj cooler?
nelac:

EDIT: sad sam ga pogledo

vidio sam ga vec prije
benko is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 09:53   #6
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 645
Onda vidiš da rupe nemožeš izbušiti.
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 09:55   #7
benko
Registered User
benko's PC
 
benko's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Zagreb
Posts: 294
vjerojatnp se dobi neki natsvaci za mountanje njega,kao kod cpu coolera,ako ima jer mi moze netko to uslikat??
benko is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 09:56   #8
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 645
Rekoh, nije moguće. Dobiješ samo jedan mounting kit, sa samo jednim setom rupa. Dodatne rupe nije moguće bušiti po tome, jer se radi o premalom razmaku.
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 09:58   #9
benko
Registered User
benko's PC
 
benko's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Zagreb
Posts: 294
steta.....

vec bi nes skemijali da se moglo
benko is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 11:11   #10
dejan_bin_laden
Registered User
dejan_bin_laden's PC
 
dejan_bin_laden's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Osijek
Posts: 51
ok nista znaci steta ode na trzincu ;(
dejan_bin_laden is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 11:22   #11
dejan_bin_laden
Registered User
dejan_bin_laden's PC
 
dejan_bin_laden's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Osijek
Posts: 51
jesi mozda isprobavao narihtat gore neki zalman cooler, jer imam jedan vf700cu a ima kao one blize i dalje rupe pa mozda na ove dalje bi mogao jos moram viditi negdje je u ormaru, al mislim ipak da je on nedovoljan za hladjenje gtx-a hmm ili se varam...
dejan_bin_laden is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 11:29   #12
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Koliko ja znam, moguce je montirati taj cooler na tu grafu... Nazalost ne standardnim putem,ali nekim vlastitim mounting kitom vrlo lako...Barem to nije problem,jer grafa ima HS na sebi pa se jezgra ne moze ostetiti pri takvoj montazi...
Quake is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 11:33   #13
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 645
VF700 je preslab definitivno. A sad dali je moguće nekim homemade načinom to rješiti, ne znam, vjerojatno bi. Barem je Quake maštoviti ovdje Znam samo da je original mounting kit par mm preširok.
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 11:43   #14
dejan_bin_laden
Registered User
dejan_bin_laden's PC
 
dejan_bin_laden's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Osijek
Posts: 51
hmm ok, ak nist morat cu iskesirat za neki drugi mada neznam koji moze neka preporuka, kolega isto trazi za gtx280 i nezna sta da uzme mala ponuda
dejan_bin_laden is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 11:44   #15
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 645
Ne da je mala nego je za GT200 seriju jednostavno nema... čeka se AC i TR da dođu u RH sa svojim modelima za ove kartice...
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 11:56   #16
dejan_bin_laden
Registered User
dejan_bin_laden's PC
 
dejan_bin_laden's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Osijek
Posts: 51
jesi se raspitivo izvana mozda jel moze neko dofurat hr03 gtx ili neki AC mozd pa da uzememo zajedno !?!?!
dejan_bin_laden is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 12:01   #17
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 645
Nisam baš. Mislio je uzimati Blue_Fatality sa PCE, ali ništa kako vidim. Čudno mi je kako Links nije dobio, a rekli su još prije mjesec dana da će doći za tjedan-dva dana, a ništa...
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 20:47   #18
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Ja bih vjerojatno mogao nabaviti...
Quake is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 22:51   #19
dejan_bin_laden
Registered User
dejan_bin_laden's PC
 
dejan_bin_laden's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Osijek
Posts: 51
pa ajde ovaj gt sam i uzo od tebe bio
nabavi sad gtx
dejan_bin_laden is offline   Reply With Quote
Old 10.03.2009., 22:53   #20
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Moram se raspitati ali cekao bi na to,jer bih narucio izvana
Quake is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2008-2020, OC Team Croatia | All rights reserved