OC Team Croatia Forum  

Go Back   OC Team Croatia Forum > Hardware > Procesori

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06.02.2009., 23:58   #21
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Ma to mi nije problem...Vec znam odakle nabaviti... tnx svejedno
Quake is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:03   #22
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 634
Ok. Ma nema tu EVGA, ipak, Vinko i Pero su tu, nema šta da ne valja
Razer is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:05   #23
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288

ma ja nasao vani lika koji mi moze nabaviti... recimo dfi t3eh8 oko 1500kn
Quake is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:06   #24
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 634
Slobodno podijeli kontakte s nama To neki lik s tržnice ili ovako može nabavljati nove ploče? Da parafraziram, jel bi mogao rješiti više komada DFI-jki ako propadne ovo sa EVGA?
Razer is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:08   #25
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Kada budete trebali,javite se,sredim nesto
Sta god treba od ploca...EVGA,Foxconn,DFI,MSI,Asus,Biostar...Sve high end...
Quake is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:10   #26
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 634
Ajde super onda. Fala na infu
Razer is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:14   #27
aski
Registered User
aski's PC
 
aski's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Knin
Posts: 130
Quote:
Originally Posted by Razer View Post
Aski, dobro pa si išao na sigurno i otišao na GB...to je ono, optimum, fino ide, nije preskupa, opremljena...
Ide fino, samo za ovu ploču bi dobro došao neki 965EE umjesto ovog sranjskog 920 :mrtav:

PS, kvejk šta mi to nisi rekao kad sam te pitao di nabavljaš ploče lac:
aski is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:14   #28
Bullet
Registered User
 
Bullet's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Dubrovnik
Posts: 272
Za svaku bi dobro došo 965 Aski
Bullet is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:16   #29
aski
Registered User
aski's PC
 
aski's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Knin
Posts: 130
Hehe

Ja sad čak nešto razmišljam da prodam ovo...
aski is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:23   #30
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Sta ne pitas znas i sam da svega i svasta nabavljam...
Quake is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 00:58   #31
maX
Registered User
 
maX's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Varazdin
Posts: 214
Quote:
Originally Posted by Quake View Post
Sta ne pitas znas i sam da svega i svasta nabavljam...
ajd nabavi oba zadnja svjetla za citroen xantiu
maX is offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009., 01:02   #32
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Moze, ima na ebayu
Ima tko iskustva s peltierom? Ja si uzeo 140w i 230w jedan...
Quake is offline   Reply With Quote
Old 09.02.2009., 00:59   #33
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 634
Evo je...što radi EVGA!

Brutala, nema tu, moja sljedeća ploča...jel sam već spomenuo Leet Software
Razer is offline   Reply With Quote
Old 09.02.2009., 22:17   #34
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Ma slabo je to,cekam classified
aski,ti imas 4x1gb gtr? Jesi probao kako disu na gigabyte? reze neke?
Quake is offline   Reply With Quote
Old 09.02.2009., 22:20   #35
Bullet
Registered User
 
Bullet's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Dubrovnik
Posts: 272
Aski me zabrinjava... Ima i7 već duže vrijeme a ništa od njega
Bullet is offline   Reply With Quote
Old 09.02.2009., 22:35   #36
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Meni se sve vise pocinje svidati am3... Prejebeno radi (pod ln2 sto me i zanima...),a realno gledajuci vise cu s njim dobiti nego s i7 920... Nadam se da ce aski uzeti pa da vidim kako to radi,a dok ja budem kupovao bit ce svega... Ali ako foxconn izda am3,tesko cete me odgovoriti
Quake is offline   Reply With Quote
Old 09.02.2009., 22:41   #37
maX
Registered User
 
maX's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Varazdin
Posts: 214
reko bi čovjek da je AMD napravio CPU kad ono samo pusti GHz (c) Bullet

maX is offline   Reply With Quote
Old 09.02.2009., 22:45   #38
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Ali drzi 2. mjesto u 06,jbg...
Quake is offline   Reply With Quote
Old 09.02.2009., 23:14   #39
Bullet
Registered User
 
Bullet's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Dubrovnik
Posts: 272
Hlađen sa LHe
Bullet is offline   Reply With Quote
Old 09.02.2009., 23:25   #40
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Ne,nego ln2
Quake is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2008-2020, OC Team Croatia | All rights reserved