OC Team Croatia Forum  

Go Back   OC Team Croatia Forum > Overclocking > Overclocking

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 29.10.2008., 04:04   #1
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 627
3DMark06 rezultati

Za promjenu od silnih listi, evo jedne teme samo za čisto postanje rezultata

Last edited by Razer; 06.04.2009. at 13:27.
Razer is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2009., 12:42   #2
dart_tom
Registered User
 
dart_tom's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
3DMark06 rezultati

evo malo sam probo grafu da vidim koliko ide i za sada ovoliko mada ide jo? malo
13078
driveri su ati 9.3
mislim da ide jo? malo,ali se moram malo bolje ohladit proc da dođe na 4.5 stabilno i bolja ploća jer ova ima stra?an drop pa bu videli onda!
da i grafa ide jo? malo jer mi je i?la na 918-1340 pa kada se poklope sve stvari nadam se preći preko 13500
dart_tom is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2009., 13:17   #3
Quake
Registered User
 
Quake's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Požega
Posts: 288
Probaj fleshati bios s nesto vecom voltazom. Voltazu dignes pomocu RBE-a (Radeon Bios Editor)
Takoder mozes probati i s Voltage Factory 1.10, ali nisam siguran da ima podrska za 3870... Znam da ima za 3870 X2
Quake is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2009., 18:01   #4
hammer_of_thor
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Slavonski Brod
Posts: 10
Samo pitanjce... naime nisam ni nešto previše guglao, ali kako upogoniti 3D mark 06 na x64 Visti?
hammer_of_thor is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2009., 18:20   #5
timmy
Registered User
 
timmy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Požega / Osijek
Posts: 229
Quote:
Originally Posted by hammer_of_thor View Post
Samo pitanjce... naime nisam ni ne?to previ?e guglao, ali kako upogoniti 3D mark 06 na x64 Visti?
http://octeamcroatia.com/forum/showthread.php?t=366
timmy is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2009., 20:56   #6
hammer_of_thor
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Slavonski Brod
Posts: 10
Dankešun
hammer_of_thor is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2009., 23:21   #7
IWAN
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 19

Evo moj score...nemam baš dobar hladnjak za procesor,pa ga ne mogu puno clockat.Mislim da je ovo ok score.
IWAN is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2009., 23:30   #8
Hei$$e
Registered User
 
Hei$$e's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Našice
Posts: 34
Quote:
Originally Posted by IWAN View Post

Evo moj score...nemam baš dobar hladnjak za procesor,pa ga ne mogu puno clockat.Mislim da je ovo ok score.
Dobar je, ja sa istom karticom dobijem oko 8000-9000 (jest da je potpuno različit procesor, ali samo usporedbe radi)
Hei$$e is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2009., 23:44   #9
IWAN
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by Hei$$e View Post
Dobar je, ja sa istom karticom dobijem oko 8000-9000 (jest da je potpuno različit procesor, ali samo usporedbe radi)
Ma mogao bi dobit i više al eto,nemam neki hladnjak pa..,uglavnom, ja zadovoljan.
IWAN is offline   Reply With Quote
Old 09.04.2009., 20:31   #10
benko
Registered User
benko's PC
 
benko's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Zagreb
Posts: 294
evo i mog,cpu-z mi je izbaciovao error pa zato nema njega,uglavnom cpu je bio na 3,5ghz

ovo je crossfire 4870&4850,budem posto i sa samo 4870 kasnije
benko is offline   Reply With Quote
Old 09.04.2009., 23:41   #11
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 627
3DMark06: 25895, ORB

Evo nešto sa današnjeg kratkog bencha na zraku sa dvije HD3870 X2....
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.04.2009., 00:17   #12
Bullet
Registered User
 
Bullet's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Dubrovnik
Posts: 272
Kakvu razvaljotku i7 napravi u cpu scoreu ee
Svaka čast baja
Bullet is offline   Reply With Quote
Old 10.04.2009., 00:35   #13
Razer
Registered User
Razer's PC
 
Razer's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Varaždin
Posts: 627
Fala Da nije Win7-ice bio bi i veći...no to ćemo ostaviti za drugu priču
Razer is offline   Reply With Quote
Old 10.04.2009., 08:45   #14
timmy
Registered User
 
timmy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Požega / Osijek
Posts: 229
Oho, lepo znaš kako, de nekih slika od setupa ako imaš.
timmy is offline   Reply With Quote
Old 17.04.2009., 10:01   #15
Beo
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 12
Kolega Razer fenomenalan score.
Dodje mi da pređem na i7 samo radi svih tih brojkica
__________________
Ja Sam Lud, Ja Sam Jak, Ja Sam Beo Manijak
Beo is offline   Reply With Quote
Old 17.04.2009., 15:54   #16
joz
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Osijek
Posts: 8
pomoc 3dmark06

prosle godine mi je bez problema radio no sad nesto koci skinio sam ga par puta bar 3-4 instaliro obriso......i nece nikako no cuo sam da ga treba fix???u folderu ne nekuzim di kako sta???moderatori srry za novu temu pomoc pa moze deletehvala
joz is offline   Reply With Quote
Old 17.04.2009., 15:56   #17
aski
Registered User
aski's PC
 
aski's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Knin
Posts: 130
Pa skini fix i instaliraj
aski is offline   Reply With Quote
Old 17.04.2009., 15:57   #18
joz
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Osijek
Posts: 8
gdje???? xD
joz is offline   Reply With Quote
Old 17.04.2009., 15:59   #19
joz
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Osijek
Posts: 8
skonto sam moze close hvala
joz is offline   Reply With Quote
Old 17.04.2009., 16:23   #20
joz
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Osijek
Posts: 8
evo nesto i od mene na defu,ovih dana kad mi se bude dalo nacu max

joz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.